13.12.2016

Parhainta joulunaikaa!

Kiitos jälleen kuluneesta vuodesta! Vuoden viimeinen tapahtuma rantasaunalla täytti mökin laululla ja joulutunnelmalla iltahämärässä :) Olipa mukava saada paikalle myös Lahtisen Olli, entinen suojokinen, joka säesti laulujamme sekä huuliharpulla että tuohella! Ja täytyy sanoa, että pienen alkukankeuden jälkeen miehet lauloivat erityisen komeasti! Kiitokset ihan kaikille osallistujille, ja Joulupukille!

Keskustelimme sovitusti suunnitelmastamme rakentaa yhdessä Suomi 100 v. -"monumentti" nuotiopaikan viereen. Ideana on paitsi juhlistaa satavuotiasta Suomea mahdollisimman pitkään kestävällä rakennelmalla, myös saada käytännöllistä laskutilaa ulos nuotiolle, joka on toiminnan keskipisteenä varsinkin kesäisin. Idean perusajatus on, että kaikki tuovat oman kivensä rakennelmaa varten. Näin osallistumme kaikki yhdessä Suomi 100 vuotta -juhlavuoden hankkeeseen.

Suunnittelukokouksia aletaan pitää lähiaikoina, ja niissä suunnitellaan idean toteuttamista käytännössä. Ilmoitamme kyläsivuilla ja facebookissa asiasta.

Katuvalot saatiin toimintaan Suojoen kylään 30 vuotta sitten, tarkalleen 5.12.1986. Tämä tärkeä tapahtuma herätti paljon keskustelua ja muistoja! Muistattehan, että voitte aina itsekin laittaa kommentteja ja kirjoituksia sekä kuvia sivuillemme ja facebookiin :)
Ei kommentteja: