9.5.2015

Kuluvan kauden suunnitelmia

Vuosikokouksessa päätettiin mm. pitää jäsenmaksut ennallaan, eli 10 € / 18 v. täyttäneeltä. Pankkisiirrot jaetaan jäsentiedotteen yhteydessä alkukesästä; maksun tiedot löytyvät myös täältä.


Viime kevään rentukat, pian jo on uusia :)

Kesän aloittaa tuttuun tapaan siivoustalkoot tiistaina 2. kesäkuuta klo 17.00, samalla voisi uimakauden avata eli sauna on lämpimänä halukkaille. Luvassa toki myös makkaranpaistoa ja kahvit osallistujille :)

Halusimme muistaa myös erityisesti mökkiläisiä ja lomalaisia, joten päätimme järjestää yhteisen illanvieton heinäkuussa.

Yhteistyötä naapurikylien kanssa järjestetään toivottavasti esimerkiksi teatterimatkan tai muun kylätapahtuman muodossa, lisätietoa asiasta kunhan on saatu sovittua kuka/mitä/koska :)

Lentopalloturnaukseen osallistutaan taas, mikäli muut kylät ovat yhtä innokkaita; ei se voitto ole tärkeintä vaan yhteisen tekemisen meininki!

Pyöräilykampanja on taas alkanut, joten Suojoellakin mehutus järjestetään, päivä on siis 1. heinäkuuta.

Viime vuoden glögi-ilta joululauluineen oli mukava ja tunnelmallinen, ja osallistujat tykkäsivät että se oli juuri sopivan koruton meidän omaksi pikkujouluksi, joten sellainen on taas luvassa kunhan sinne asti päästään...

Tapahtumista lisää infoa ja muistutus lähempänä kyseisiä tapahtumia.


TERVETULOA OSALLISTUMAAN!
Ei kommentteja: