21.2.2015

Laskiaissunnuntai rantasaunalla

Hyvät olivat kelit laskiaisena! Ainoastaan lumiukon joutui pj Kaija itse tekemään edellisenä päivänä, kun oli vielä suoja :) Mutta lapset pääsivät hiihtämään ja laskettelemaan, ja se oli pääasia! Kiitoksia erittäin paljon osallistujille onnistuneesta päivästä! Mitä se nyt haittaa, jos makkarat vähän kärventyvät, ulkona mikä vain maistuu hyvältä... Muuten taisi kaikilla olla ihan mukavaa. Oli hienoa, että vaihteeksi myös nuorempaa väkeä oli lähtenyt tapahtumaan, ja sehän oli tarkoituskin :) Ja kiva, että sieltä niitä "etelän immeisiä" ja muita vieraita oli myös päässyt paikalle!Hiihtokisat onnistuivat hienosti, kun Ojanperän Juha oli ajanut sopivan ladun viereiselle pellolle. Kisassa 5-vuotiaiden sarjassa hiihti Helmi Hauta-Heikkilä ajalla 3.18 ja 3-vuotiaiden sarjassa Tyyne Hauta-Heikkilä, jonka aika oli 4.12. Onnea molemmille tytöille hienosta ja reippaasta hiihdosta! Palkinnoksi, tai "palkkioksi", kuten Tyyne sanoi, jaettiin mitalit ja tikkunekku.
Ihanat reippaat hiihtäjät :)

Mäenlaskussa riitti vauhtia, onneksi joen jää oli vahvaa ja lapset saivat surutta laskea niin pitkälle kuin vauhtia riitti :)
Kun meidän makkaranuotio paremminkin savutti alkuunsa, syötiin mökissä ensin laskiaispullia ja juotiin mehua, ja vasta sitten lopuksi makkarat, jotka osaksi olivat melkoisen mustia... onneksi niillekin oli kysyntää!Jotenkin mökin pihapiiriin oli joutunut suklaasydämiä, joita yksi ja toinen löysi...
 taisivat olla edellispäiväisen ystävänpäivän jäljiltä!
Lopuksi oli arpajaiset ja onnetar suosi viittä henkilöä: Mikael Vainionpäälle käsi/kasvopyyhe lumiukkokuvalla, Jone Vainionpää voitti villasukat (aikamiehen kokoa!), kahvipaketti meni Juha Haanpäälle, Tyyne Hauta-Heikkilä sai suklaarasian ja Ilse Rintala vaahtokarkkipussin.Me järjestäjät tuumasimme päivän päätteeksi, että otetaan tämä laskiaistapahtuma ensi vuonnakin ohjelmaan, sen verran mukavasti meni :) Mutta ennen sitä tapahtuu vielä yhtä ja toista...

Ja HUOM! Nythän nuo kuvat on tuolla albumissa, ja jos on niin, että joku ei tykkää että kuvansa täällä näkyy, saa ilmoittaa tänne niin heti otetaan pois.


Ei kommentteja: