9.8.2013

Tiedote kesän kunnostustöistä


Kyläyhdistys on aloittanut heinäkuulla uimarannan kunnostusremontin. Päätös remontista tehtiin jo v.2012 vuosikokouksessa. Johtokunta on laatinut kunnostussuunnitelman ja kartoittanut remontin rahoitusta.

Suupohjan kehittämisyhdistyksellä oli alkamassa Vapari -hanke, josta pitkällisten neuvottelujen ja lukuisten kokousten jälkeen saatiin remontille 65 % rahoitus, 5300 euroa. Loppuosa jää kyläyhdistyksen maksettavaksi edellyttäen, että työt tehdään talkoilla.

Vuosien saatossa on kassaan kertynyt jäsenmaksuista ym. pieni pesämuna, jolla remontin loppuosa saadaan maksettua. Avustus tulee vasta jälkikäteen maksettuja kuitteja vastaan ja viranomaisten hyväksymän lopputarkastuksen jälkeen.

Kyläyhdistyksen johtokunta päätti, että väliaikainen rahoitus hoidetaan pankkilainalla, jonka takaavat henkilökohtaisesti puheenjohtaja ja sihteeri. Kun remontti on valmis, menee vielä noin 6 kuukautta ennen kuin rahat ovat kyläyhdistyksen tilillä ja laina voidaan maksaa pois.

Koska uimarantamme on perustamisvaiheessa saanut avustusta v. 2003, on kyläyhdistys velvollinen pitämään rannan ja rakennukset kunnossa. Terveysviranomaiset suorittavat vuosittain tarkastuksen ja uimaveden laadun valvonnan, joka on aina ollut uimakelpoista.            
         


Vaja ja mökki saivat uuden punaisen maalin naisten talkoilla.
Uudet hienot lauteet ja kiuas asennettiin miesten talkoilla.Ei kommentteja: